FLS Company is al vanaf dag één hoofdsponsor van 52wekenfeest. Vanaf dag één is er een leuke samenwerking onstaan en groeit deze samenwerking met de dag. Zo is er de vernieuwde website van 52wekenfeest.nl onstaan. Een portal waar iedere horeca en alle bezoekers iets aan hebben. Een uitgaansagenda, vacatures en mensen kunnen CV’s plaatsen. FLS Company is de bedenker van onder andere Flügel, Boswandeling, Fireman, Rocketshot, Dutch Drop en sinds kort Cavôda (Premium Vodka).

FLS Company, een zelfstandige en 100% onafhankelijke liquor company in Nederland. Al meer dan 20 jaar richt onze sales & marketing organisatie zich op het ontwikkelen en het in de markt zetten van producten en de daarbij behorende beleving.

Wij denken mee met de wholesalers en ondernemers om de verkoop, maar vooral de doorstroming van hun producten te bevorderen. Zo staat FLS Company direct in contact met een groot distributienetwerk, waardoor onze producten vrijwel overal verkrijgbaar zijn. Deze omvat retail, slijterijen, zelfbediening groothandels en (horeca)groothandels. Daarnaast heeft FLS Company een actieve buitendienst, welke in 5000+ outlets actief zijn. Zij zijn assertief, creatief, denken met de klant mee en zijn zeer servicegericht.

Op het gebied van events werkt FLS Company samen met de grootste eventpartners in Nederland. Naast de Nederlandse dekking zijn we ook ervaren met het in de markt zetten van onze producten in inmiddels een 16-tal landen, hier komen jaarlijks nog steeds landen bij. Mede hierdoor hebben wij intensief contact met internationale wholesalers.

De nieuwste aanwinst van FLS Company is Liquorccini:

Productinformatie Liquorccini

Bevat 25% alcohol
0,7L fles
Een likeur op basis van de zeer herkenbare en toegankelijke smaak van Cantuccini koekjes
Smaakt naar amandelen, sinaasappel en enkele specerijen zoals kardemom, kaneel, kruidnagel en steranijs
Eindeloos toepasbaar in vele variaties cocktails.

Serveer tips in combinatie met Liquorccini

• Sluit een warme zomerdag af met een heerlijke Liquorccini on the rocks.
• Smakelijk naborrelen in alle rust doe je met Liquorccini, ideaal voor naast of in de koffie.
• Garneer je Liquorccini cocktail met een dun schilletje sinaasappel voor het echte Italiaanse plattelandsgevoel.
• Eindig iedere maaltijd in stijl en serveer je dessert met een rustieke saus van Liquorccini.

Heeft u Liquorccini ng niet in huis? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met één van uw accountmanagers van FLS Company.

 

 

  • STOER BRACELET armband gemaakt uit paracord, ook wel 550 parachute koord genoemd. Dit materiaal werd o.a. gebruikt in de Amerikaanse parachutes tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze touwen worden vaak gebruikt door bergbeklimmers, watersporters en hikers. STOER paracord bestaat uit 7 aparte strengen touw.

    Deze STOER armbanden voor dames en heren zijn niet alleen hip en STOER om te dragen maar kunnen je redden op onverwachte momenten. Door het parachute koord te ontrafelen heeft u zo een aantal meter oersterk touw tot uw beschikking. KINDEREN, MANNEN, VROUWEN

We komen al jaren op Bali en weten dat op Bali de beste zilversmeden werken. In Nederland zijn de prijzen van zilveren armbanden hoog. Wij bieden ambachtelijk en op maat gemaakte armbanden van 925 zilver voor een zeer redelijke prijs.

Onze paracord armbanden worden persoonlijk voor u maatschappelijk verantwoord handgemaakt geproduceerd door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze zijn werkzaam in een dagbesteding. Er word behandeling en begeleiding aangeboden aan (jong)volwassenen met bijkomende problematiek. Voor een zo zelfstandig mogelijk leven.

STOER BRACELETS laat armbanden op bestelling maken, wij houden dus geen grote voorraden, zodat we de kosten voor de stoere armbanden van zilver laag kunnen houden. Iedere STOER BRACELETS zilveren armband is speciaal en wordt met de hand voor u gemaakt. Naast het leveren van standaard armband maten kunnen wij armbanden op maat laten maken voor diegene die tussen de standaard maten valt, zoals een zeer smalle of een zeer brede polsmaat. Hiermee onderscheiden wij ons van andere merken, die met standaard maten werken. Wist u dat het maken van een zilveren armband 2 a 4 dagen in beslag neemt?

Op deze manier heeft u een eigen unieke STOER armband in handen waar persoonlijk voor u aan gewerkt is en dit geeft de armband voor u een persoonlijk tintje.

Heeft u vragen dan staan wij u graag persoonlijk te woord op 06-50588005 of info@stoerbracelets.com

 

De mannen van de Wildschieters reizen Nederland af om de beste foto’s te maken voor en door de horeca. Door een zeer voordelig tarief kunnen zij al foto’s maken op elke locatie. Collectief van jagende fotografen dat de zon eerder ziet opkomen dan ondergaan. Gespecialiseerd in foto- en videomarketing voor lokale horeca.

De mannen hebben een leuke samenwerking met 52wekenfeest en zullen deze in de toekomst gezamelijk uitbouwen.

Alles promotionele uitingen bv in de banners op onze website zijn afbeeldingen van de Wildschieters.

 

 

 

 

 

Advertenties  |  Info: er zijn geen items gemaakt, voeg er een paar toe a.u.b.
2018/12/16