Café ’t Hoekje Hét feestcafé in het zuidlimburgse Heuvelland! Ons team bespaart kosten noch moeite om er elke week weer een feestje van te maken!

Café ’t Hoekje is opgericht op 17 juni 1984. Het café bestaat dus al meer dan 30 jaar. In al die jaren mag er toch wel gezegd worden, dat café ’t Hoekje een goede reputatie heeft opgebouwd als het gaat om gezelligheid, feesten, lekker stappen en een goed verzorgd glaasje bier te nuttigen.

Party @ ’t Hoekje

Wij organiseren het hele jaar door diverse themafeesten, van een 90’s-party tot een beachparty en van een 70-80’s-party tot een apres-skiparty. Kortom voor ieder wat wils en voor jong en oud kun je bij ons terecht. Elke avond is er wel iets te beleven. Alle soorten muziek komen aan bod, zowel nederlandstalig, als rock, als r&b, als dance etc.

Het gehele jaar door hebben wij een zeer varierend aanbod qua dj’s. Je zal zelden dezelfde dj 2 dagen achter elkaar horen. Dat maakt Café ’t Hoekje zo bijzonder. Je weet nooit wat je te wachten staat, en dát van donderdag tot en met zondag…..

Zomermaanden

In de zomermaanden beschikken wij over een groot verwarmd terras, waar je lekker kunt vertoeven. Geniet van een lekker speciaal biertje, samen met wat hapjes, zoals bitterballen of vlammetjes of een portie kaas/worst e.d.

Kerstmarkt

Ten tijde van de jaarlijkse kerstmarkt in de grotten van Valkenburg aan de Geul beschikken wij over een dicht, overdekt winterterras. Zo zit je lekker binnen, maar toch buiten.

Wil je dus lekker stappen in Valkenburg of een feestje vieren, kom dan gerust langs of neem contact met ons op.

Want Café ’t Hoekje is al meer dan 30 jaar een begrip in Valkenburg….

Tot gauw,
Team Café ’t Hoekje

Maandag

16:00 UUR TOT 02:00 UUR

Dinsdag

16:00 UUR TOT 02:00 UUR

Woensdag

14:00 UUR TOT 02:00 UUR

Donderdag

14:00 UUR TOT 02:00 UUR

Vrijdag

14:00 UUR TOT 03:00 UUR

Zaterdag

14:00 UUR TOT 03:00 UUR

Zondag

12:00 UUR TOT 02:00 UUR