Link. Gezellig stappen in Raamsdonkveer. Zien we je binnenkort?

Café Linq is een nieuwe, veelzijdige uitgaansgelegenheid gelegen in het centrum van Raamsdonksveer. Hier staat ouderwetse gezelligheid met een verfrissende kijk naar de toekomst voorop. De geur van gastvrijheid komt u tegemoet zodra u een voet zet op het gezellige terras of in het sfeervolle café.

Het veelzijdige karakter van Café Linq komt tot uiting in het zeer diverse programma van activiteiten die gericht zijn op een zo divers mogelijk publiek. Jong en oud kan hier terecht voor pure ontspanning en belevenis.

Rustig genieten van een biertje, fris of wijntje en een gezellig praatje behoort tot de mogelijkheden, maar ook het vermaak door de dj’s, optreden van diverse bands, modeshows en andere show en presentaties mag er zijn. En niet te vergeten de wijnproeverij en bierproeverij die regelmatig georganiseerd worden. Dit alles maakt van Café Linq niet alleen een café maar een ware belevenis.

Inmiddels is Café Linq uitgegroeid tot een begrip in Raamsdonksveer.
Bij Café Linq kan men ook terecht voor een heerlijke lunch die zowel op het terras als in de mooi ingerichte lunchroom geserveerd kan worden.

Wilt u in een relaxte omgeving een vergadering, overleg, bijeenkomst of meeting organiseren? Dan bent u bij Café Linq ook aan het juiste adres. Informeer naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Maatwerk is ons devies.

 

 

Maandag

12.00 tot 00.00 UUR

Dinsdag

12.00 tot 00.00 UUR

Woensdag

12.00 tot 02.00 UUR

Donderdag

12.00 tot 02.00 UUR

Vrijdag

12.00 tot 03.00 UUR

Zaterdag

12.00 tot 03.00 UUR

Zondag

12.00 tot 02.00 UUR

Laden…