Cocktails drinken en lekker eten in Hollywood­stijl

Omringd door Hollywoodsterren nip je in een bekend filmdecor van een luxe cocktail. Een bezoek aan Hollywood Café de Kuip is meer dan een drankje doen of iets eten. Het is een beleving op zich! Vergaap je aan het decor van dit glamoureuze café en geniet van koffie of thee met vers gebak van Dudok. Of kies voor die luxe cocktail en proef van heerlijke snacks en fingerfood, helemaal in stijl. Spot ondertussen bekende taferelen uit Friends, de Titanic of andere bekende series en films. 

Maandag

11.00 TOT 23.00 UUR

Dinsdag

11.00 TOT 23.00 UUR

Woensdag

11.00 TOT 23.00 UUR

Donderdag

11.00 TOT 00.00 UUR

Vrijdag

11.00 TOT 01.30 UUR

Zaterdag

11.00 TOT 01.30 UUR

Zondag

11.00 TOT 23.00 UUR

Hollywood Glowgolf

Langer blijven en wat stevigere trek? De uitgebreide menukaart staat vol met lekkere kleine gerechten, waaronder de Famous Philly Cheesesteak en de beste hotdogs in town. Tussen al dat heerlijks door kun je nog een balletje slaan in de speciale Hollywood Glowgolf. Hier speel je minigolf in een compleet fluorescerende omgeving, omringd door bekende filmhelden. Lukt het jou om in deze wonderlijke wereld een hole-­in-­one te slaan?

Escape Mission is dé ontsnappingssensatie

Laat je met familie, vrienden of collega's opsluiten in één van onze thematische escape rooms en probeer er, door goed samen te werken en de raadsels en puzzels op te lossen, binnen 60 minuten weer uit te komen.......Can you beat the room? Onze kamers hebben verschillende thema's en aparte spellijnen.