Maak kennis met Café de Zwetser in Emmen!

Café de Zwetser is de perfecte locatie gelegen in hartje centrum (aan het Horecaplein van) Emmen. Bij uitstek de plek om je vrienden te ontmoeten, heerlijk te lunchen, genieten van onze tapas, borrelen en dansen!

Onze bartenders zijn allen bedreven en gepassioneerd met hun product bezig en doen telkens weer hun uiterste best om je verblijf in De Zwetser zo aangenaam mogelijk te maken.

Er wordt regelmatig met live muziek gewerkt en er draaien (met name in het weekend) diverse DJ’s. De Zwetser is opgaan in een sfeer die gevormd wordt door jou, je vrienden, de DJ’s en de barcrew.

‘The place to be’ in Emmen en eveneens de perfecte locatie met zijn centrale ligging voor recepties, bruiloften, schoolfeesten, vergaderingen, bijeenkomsten, borrels etc. De Zwetser heeft de keuze uit 3 zalen of een combinatie er van (capaciteit tot 1000 personen).

Overdag (zomerseizoen) kun je bij ons terecht voor een lekker hapje en een drankje op ons terras, binnen aan een tafeltje of aan de bar.

Op de vrijdagavond transformeerd ons café zich in een feestcafé waarin je helemaal uit je dak kan gaan! En op de zaterdagavond zorgen zowel het café, als de club en het bovencafé ervoor dat een ieder zich kan vermaken in de Zwetser door de drie verschillende zalen, elk met zijn eigen muziekstijl.

 

1 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

BEVRIJDINGSFESTIVAL EMMEN 2019 En Yes in 2019 komen we terug: groter, harder en nog mooier

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

Gesloten

Donderdag

12.00 UUR TOT 01.00 UUR

Vrijdag

12.00 UUR TOT 04.00 UUR

Zaterdag

12.00 UUR TOT 05.00 UUR

Zondag

12.00 UUR TOT 23.00 UUR

Overdag (zomerseizoen) kun je bij ons terecht voor een lekker hapje en een drankje op ons terras, binnen aan een tafeltje of aan de bar.