Waar? Midden in de Uilenburg, de bruisende uitgaanswijk in het centrum van Den Bosch. Donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is Café Zomers & Zomers the place to be. Onze DJ’s draaien de beste hits van de jaren 90 tot de top 40, house en feestmuziek!

Kom lekker een avondje stappen!

Gezellig borrelen met vrienden of collega’s doe je bij Café Zomers & Zomers. We hebben alles in huis voor een geslaagde borrel. Vriendelijke medewerkers die je op je wenken bedienen. Trendy borrelhapjes en natuurlijk ook de oude vertrouwde bitterballen! Veel verschillende bieren en voor de ultieme borrel: je eigen biertapje!

Lekker lunchen? We hebben diverse broodjes en de lekkerste tosti’s. Probeer daar maar eens een keuze uit te maken!

Let’s dance!

Iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer bij café Zomers & Zomers. Stoelen en tafels aan de kant, discolampen aan en dansen maar! Elke avond een andere DJ met toppers uit de jaren 90 en de nieuwste top-40 hits. Altijd gegarandeerd een feestje! Dit alles met een altijd gezellig barteam, voldoende co2 en heel veel confetti!

Zin in een privéfeestje?

Wil je zelf een feestje organiseren bij café Zomers & Zomers is dit uiteraard mogelijk (m.u.v. de stapavonden). Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Maandag

GESLOTEN

Dinsdag

GESLOTEN

Woensdag

GESLOTEN

Donderdag

14:00 UUR tot 02:00 UUR

Vrijdag

14:00 UUR tot 04:00 UUR

Zaterdag

11:00 UUR tot 02:00 UUR

Zondag

14:00 UUR tot 21:00 UUR

Stappen

Let’s dance! Iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond gaan de voetjes van de vloer bij café Zomers & Zomers. Stoelen en tafels aan de kant, discolampen aan en dansen maar! Elke avond een andere DJ met toppers uit de jaren 90 en de nieuwste top-40 hits. Altijd gegarandeerd een feestje! Dit alles met een altijd gezellig barteam, voldoende co2 en heel veel confetti! Zin in een privéfeestje? Wil je zelf een feestje organiseren bij café Zomers & Zomers is dit uiteraard mogelijk (m.u.v. de stapavonden). Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Borrelen

De vrijdagmiddagborrel Voor de gezellige vrijdagmiddagborrel kom je naar Café Zomers & Zomers. We hebben alles in huis voor een geslaagde borrel. Vriendelijke medewerkers die je op je wenken bedienen. Trendy borrelhapjes en natuurlijk ook de oude vertrouwde bitterballen! Elke donderdag, vrijdag en zaterdag is ons café hét ontmoetingspunt voor collega’s en vrienden. Lekkere hapjes en altijd verschillende soorten bier! Loop gewoon eens binnen en kom de sfeer proeven. Na het winkelen, het werk of een cultureel dagje Den Bosch. Je eigen tapje in het café Een eigen tapje tijdens de borrel? Ook dat kan bij Café Zomers & Zomers. Geniet met je vrienden of collega’s van je zelfgetapte biertjes! Bel of mail ons voor meer informatie of een reservering. Bedrijfsborrels en borrelarrangementen Wil je wat extra’s doen of vooraf weten wat het gaat kosten? Dan hebben wij een aantal leuke borrelarrangementen of je eigen biertapje. Ze zijn daarom ideaal voor de bedrijfsborrel. Op reservering gaan we voor borrels ook buiten onze normale openingstijden open! Bekijk onze borrelarrangementen en borrelhapjes. Dagje actief Den Bosch Onze borrelarrangementen zijn ook te gek als afsluiter van je bedrijfsuitje of teamuitje. Wij werken samen met evenementenbureau DoeDenBosch. Hier boek je de leukste binnen- en buitenactiviteiten. Kijk op doedenbosch.nl voor spannende citygames, sportieve uitjes en creatieve workshops.

Lunch & Diner

Loop eens binnen voor een gezellige lunch. Of je nu onze mooie stad komt bezichtigen of lekker een dagje komt shoppen. LUNCHEN IN HET CAFÉ: Voor een eenvoudige lunch ben je bij Café Zomers & Zomers aan het juiste adres. We hebben diverse broodjes en de lekkerste tosti’s. In een ontspannen sfeer serveren onze vriendelijke medewerkers heerlijke gerechten. TOSTI’S Kaas Ham/kaas Zomers & Zomers Ham/kaas, brie, prei & tomaat Pizza tosti Ham, kaas, salami, tomaat & Italiaanse mix BROODJES Broodje kroket Broodje frikandel Worstenbroodje VOOR GROEPEN: LUNCH- EN DINERMOGELIJKHEDEN Op reservering verzorgen wij lunch en diners voor groepen. LUNCH(BUFFET): Denk hierbij aan onze famous pulled pork, onze heerlijke broodjes gezond en een uitgebreid lunchbuffet welke je zeker niet mag missen! Klik hier voor de lunchmogelijkheden. DINERBUFFET: Ook verzorgen wij diverse buffetten, denk hierbij aan een Buffet Italiaans, Hollands Buffet, Buffet de Luxe, Stamppottenbuffet. Klik hier voor de buffetmogelijkheden. WALKING DINNER: Daarnaast is Café Zomers & Zomers ook een perfecte locatie voor een walking dinner. Deze informele manier van dineren heeft als voordeel dat de gasten niet gebonden zijn aan een vaste plek aan tafel. Hierdoor heeft het gezelschap onderling meer contact met elkaar. Dit onder het genot van een 6-tal heerlijke gerechten (inclusief dessert). Leuk om je familiedag of bedrijfsuitje compleet te maken! Klik hier voor de inhoud van de walking dinner. FONDUE: We bieden ook de mogelijkheid om te fonduen. Zo kunnen we een kaas-, een vlees- of een combinatiefondue voor jullie gezelschap verzorgen.