Café Philip, de uitgaansgelegenheid op vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen in hartje Tilburg. Met een feestcafé in de kelder, een gezellig (dans)café op de begane grond en een club op de eerste verdieping heeft Café Philip vermaak voor iedereen!

Van dinsdag tot en met zaterdag is Café Philip dagelijks geopend vanaf 22.00u. Elke dinsdag- en woensdagavond is het de perfecte dag om gezellig te stappen met je dispuut of vereniging! Op donderdag is studentenavond met op drie verschillende verdiepingen feest. Ook op vrijdag en zaterdag zullen onze resident DJ’s zorgen voor de juiste muziek op een mooie avond! Ook zie je bij ons regelmatig de beste artiesten van dit moment; altijd helemaal gratis!

Daarnaast bieden we ook de gelegenheid om een ruimte te huren voor je feestje of vergadering. Of het nou voor je studenten vereniging is of voor je voetbalclub, er is altijd een ruimte die voldoet aan je wensen! Vergeet verder niet om gebruik te maken van onze Blauwe munten actie, thuis indrinken is niet meer nodig dankzij Café Philip!

2 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Na een te gekke Roze Maandag afgelopen jaar zijn we weer terug. We bouwen een gigantisch open lucht café en nodigen een bult vette artiesten uit voor een 12-uurs-marathon-sessie vol met feest, gezelligheid en natuurlijk een lekker drankje.

DJ’s Tilburg, DJ Clash komt eraan! Zet het snel in je agenda, inschrijven en stemmen kan vanaf 24 juli. Zorg dat je op tijd bent! Let op: Bezoekers onder 18 jaar worden geweigerd! Meedoen? Inschrijven kan vanaf 24 juli via dancetour.nl/djclash!

Maandag

-

Dinsdag

22.00UUR T/M 04.00UUR

Woensdag

-

Donderdag

22.00UUR T/M 04.00UUR

Vrijdag

22.00UUR T/M 04.00UUR

Zaterdag

22.00UUR T/M 04.00UUR

Zondag

-