Café Philip, de uitgaansgelegenheid op vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen in hartje Tilburg. Met een feestcafé in de kelder, een gezellig (dans)café op de begane grond en een club op de eerste verdieping heeft Café Philip vermaak voor iedereen!

Van dinsdag tot en met zaterdag is Café Philip dagelijks geopend vanaf 22.00u. Elke dinsdag- en woensdagavond is het de perfecte dag om gezellig te stappen met je dispuut of vereniging! Op donderdag is studentenavond met op drie verschillende verdiepingen feest. Ook op vrijdag en zaterdag zullen onze resident DJ’s zorgen voor de juiste muziek op een mooie avond! Ook zie je bij ons regelmatig de beste artiesten van dit moment; altijd helemaal gratis!

Daarnaast bieden we ook de gelegenheid om een ruimte te huren voor je feestje of vergadering. Of het nou voor je studenten vereniging is of voor je voetbalclub, er is altijd een ruimte die voldoet aan je wensen! Vergeet verder niet om gebruik te maken van onze Blauwe munten actie, thuis indrinken is niet meer nodig dankzij Café Philip!

Posted by Café Philip on Tuesday, September 19, 2017

Posted by Café Philip on Friday, June 22, 2018

1 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Beter te vroeg dan te laat….. Na een te gekke Roze Maandag afgelopen jaar mogen we weer. We bouwen een gigantisch open lucht café in het regenboogstraatje en maken er met z’n allen een feestje van maken waar samenhorigheid, vrijheid en liefde centraal staan!

Maandag

-

Dinsdag

22.00UUR T/M 04.00UUR

Woensdag

-

Donderdag

22.00UUR T/M 04.00UUR

Vrijdag

22.00UUR T/M 04.00UUR

Zaterdag

22.00UUR T/M 04.00UUR

Zondag

-