UITVERKOCHt: Back 2 the Astense 90’s/00’s

💥UITVERKOCHT!💥

🔈“BACK 2 THE ASTENSE 90’s/00’s”🔈

20 Oktober met niemand minder dan:
– BARTHEZZ (Bekend van oa. “On The Move” & “Infected”, tegenwoordig beter bekend alsBart Claessen, hij stoft z’n 📀singles📀 af om “Barthezz” nog een keer tot leven te laten komen! UNIEK DUS!)
Klubbheads – Greatski (Bekend van oa. “Here we Go” “Somebody Scream” “Hiphopping” etc. Hits die vroeger op alle DAMN!&HITZONE CD’s stonden!)
Mark Van Dale (Bekend van de wereldhit “WATER VERVE” uit 1998 samen met Enrico check hem hier https://www.youtube.com/watch?v=SwJGcpOLx28)
– Verwachte gast dj, DJ DEEF (Bekend als jarenlange DJ van Cafe de Peer)
– DJ Johnnyy.

De hele avond 90’s en 00’s muziek. Oude tijden herleven dus!

Vorig jaar hebben we een reünie van Cafe bar “Happy Days” gehad op deze dag. Dat was een succes en dat rook naar meer! Dus wederom een REUNIE, nu niet van 1 cafe maar naar van de 90’s/00’s!

Ging jij in de tijd van de Freebird/Keywest, De Funges/Totem, De Vrolijke Kuus, Cafe De Peer, Dn Herberg, C’est la vie, ect opstap? Dan wil je dit niet missen! 🍻

🎟Tickets kun je bestellen via: www.cafetoff.nl/tickets €10 VVK (ex €1 service kosten) en als ze nog over zijn €12,50 aan de deur. (incl 1 gratis Feigling p.p.)

We beginnen om 20:00 uur met de eerste DJ zoals dat vroeger ook was, gewoon op tijd de kroeg in. Natuurlijk zullen we op het begin het volume nog een beetje aanpassen zodat er voldoende tijd is om bij te kletsen!

Tot ziens, tot Toff!