Halloween Weekend 2018 bij Café Costa! Elk jaar gaan we kwa aankleding, smink en sfeer nog gekker en nog meer Scary. Zo ook nu weer gek, gekker, gekst… Het enige echte Halloween feest van Eindhoven waar je echt bij moet zijn.

🎃Halloween weekend!🎃 26,27,28 oktober Cafe Toff wordt weer om getoverd tot een spookhuis!🎎 Durf jij het aan om mee te komen feesten? 🎃🎃

2 November zullen vanaf 21 uur de deuren opengaan voor de jaarlijkse Hollandse avond bij café d’n Diño. Ook dit jaar komen er naast Robert Pouwels weer te gekke artiesten: VINZZENT EN LYTSE HILLE. Koop je kaartjes aan de bar! (op = op!) Voorverkoop €10,- Deurverkoop €12,50 LYTSE HILLE is de meest besproken artiest van dit moment, zowel in de kleedkamers tussen de artiesten onderling, als ook bij Horeca Nederland en de Radiostations. Hij weet er altijd weer de zaal op z’n kop te zetten met zijn leuke en gezellige nummers! https://www.youtube.com/watch?v=UabL9yNaT7Q Dans jij met mij, Dan dansen wij ons samen blij, Alsof we zweven door de lucht, Een dromendans op wolken. Dus pak mijn hand en dans van hier tot dromenland, Vergeet de wereld als je danst met mij.. https://www.youtube.com/watch?v=q8AKb9h4-3M    

Vrijdag 2 November komt Zangeres Anne-Marie Boekelman weer de sterren van de hemel zingen van 21.00 uur tot 0.30 uur. Zoals altijd komt ze er weer een super gezellig feestje van maken.

Tijdens deze knotsgekke avond zullen jullie door DJ BRYAN heerlijk door de wereld van “Flügel” meegenomen worden….

Dé stapavond voor onze horeca-collega’s en iedereen die houdt van een feestje op maandagavond! Maandag 5 november met DJ Laurens, Tom Haver en Pascal Redeker! Flügel Horeca Avond start om 20.00 uur, tot 04.00 uur kun je feesten in De Après Skihut! Voor deze stapavond heb je geen uitnodiging of ticket nodig… Iedereen is welkom! LAWINEGEVAAAAAAAR!

“Eén van de meest ervaren coverbands met nummers van eigen bodem, waar Nederland trots op kan zijn!” Vrijdag 9 November zijn ze er weer De Juf!

Elf is gek, twee keer elf is dubbelgek. Hoe gekker hoe beter tijdens de grote, gezamenlijke Pre-Carnaval Party op zondag 11-11 in de binnenstad van het Kielegat.

Zondag 11 november is hij er weer! PETER BEENSE bij BALU! Inmiddels een traditie, voor het 3e jaar alweer.

Na reeds door 36 steden in alle uithoeken van Nederland te zijn getrokken, komt Popronde Nederland op donderdag 15 november 2018 eindelijk ook langs én naar de parel van het zuiden: Breda. Dit jaar kun je voor het eerst ook bij Biercafé de Huiskamer genieten van optredens, en wel van Dési Ducrot en Jssy.

Vrijdag 23 November komen The Hammends er een gezellig feestje van maken…. We See You When You Get There!

Get it on – Classic rock coverband komt vrijdag 30 november weer het dak er af spelen.