Ad en Carola Molenaar 30 jaar in Marlene, met terug in de tijd van live muziek dat vele jaren volle bakken trok in Marlene !! Zaterdag 22.september in concert “Oôs Joôs – da’s rock & roll, maar den in ’t Westfries”

Een mooie licht show en Dikke Beats van de grootse artiesten van dit moment. Met de Moombahbaas & MC Mylo, Lampegastuh, Team Rushhour, DJ DYNA en Lil Kleine hebben we een programma waar we trost op zijn en jij het feestje wat je niet wilt missen.

Het is weekend en dat vieren wij natuurlijk met jou! Onze DJ P.B.D. zorgt voor de lekkerste hits uit de speakers en ons feestteam achter de bar zorgt voor de lekkerste drankjes en shotjes! Dus gooi die handjes in de lucht en die voetjes van de vloer want het is SaturdayNight! ✅ Algemeen: – Leeftijd 16+ ID Verplicht. – Geen trainingsbroeken of caps. Alpenexpress // Kerkstraat 6a // Hellevoetsluis

Tequila Club Woensdag 26 September is alweer de volgende editie van The Tequila Club!! Ook deze keer hebben we weer een top line-up neergezet die je laten dansen..schuren, glijden en zweten tot in de vroege uurtjes.

Op donderdag 27 september zal het nieuwe bestuur zich constitueren. Dit wordt groots aangepakt met een constitutieborrel in café Philip (met Johnny 500 op het programma!). De cobo van het nieuwe TSDV DanceNation bestuur wordt een swingend feest, dus wil jij een avond mee feesten? Een beter beeld krijgen van wat de sfeer van onze vereniging is? Of het nieuwe bestuur te feliciteren? Kom dan met ons mee proosten op het nieuwe bestuur.!

Students After Work Donderdag 27 september trappen we het nieuwe studiejaar af met een nieuwe editie van Students After Work in Cafe Men at Work!

DJ Superior staat bekend om zijn dikke sets vol met oldschool urban en het beste van nu! Strak in de mix, en deze man kan scratchen als een baas! Natuurlijk kennen wij hem ook van zijn Waarom? Daarom! feesten. Die eigenlijk altijd uitverkocht zijn. Maar 28 September is DJ Superior te vinden in de Alpenexpress Hellevoetsluis!

URBAN LOVE 28.09.2018 Wij brengen jullie een nieuw Feestje, Urban Love, met Liefde voor de muziek, Liefde voor het feestje en Liefde voor gezellige mensen!

Zaterdag 29.september voor de 9e keer de succes formule “Triple X” met weer 3 top artiesten: Frans Duijts, John West en zanger, presentator, gastheer, Dj, Mr Triple X: Robbert v/d Steenhoven.

SaturdayNight – Alpenexpress Het is weekend en dat vieren wij natuurlijk met jou! Onze DJ Patrick zorgt voor de lekkerste hits uit de speakers en ons feestteam achter de bar zorgt voor de lekkerste drankjes en shotjes! Dus gooi die handjes in de lucht en die voetjes van de vloer want het is SaturdayNight!

Niet alleen de echte Tiroler hits komen voorbij maar we gaan ook gewoon hakken, springen, beuken op Snollebollekes en de beste hits van dit moment!

A Meezing Bingo door [theaterplatform] Tijdens deze gezellige bingo met prachtige prijzen valt er behalve wat te winnen ook veel te lachen en te zingen. Voor u een leuke avond, voor ons een bijdrage aan de huur van het geluid voor onze voorstelling Lang en Gelukkig.