Het Oktoberfestseizoen Gaat beginnen met DIE TOLLE LEUTE & OTTO LAGERFETT

Posted on Posted in Show Nieuws

Traditioneel wordt in september de aftrap gegeven voor de vele Oktoberfesten. Voor Die Tolle Leute betekend dat ook weer een drukke periode.
Vele Oktoberfesten verheugen zich de komende tijd weer op de komst van deze “Deutsche” partysensatie die overal garant staat voor één groot feest!

De beste Oktoberfest en Apres Ski hits passeren de revue tijdens een optreden van Die Tolle Leute. Indien gewenst kunnen Die Tolle Leute aangevuld worden met Die Heimat Tänzer, drie mooie “Deutsche Frauen”, zangeres Monika, of IJsbeer Knut.
In de afgelopen maanden waren Die Tolle Leute te gast op vele leuke festivals en in vele mooie feesttenten. Zo hebben we ze kunnen bewonderen op Das Coen und Sanderfest van Radio 538, Paaspop in Schijndel, Dutch Valley Festival, Puur Hollands festival, en staan ze over enkele weken nog op Het Foute Oktoberfest in het Nijmeegse Goffertpark en op het Dutch Oktoberfest in Ahoy Rotterdam.
In de agenda voor het najaar zijn nog enkele plekken vrij. Mocht u dus nog interesse hebben in Die Tolle Leute op uw Oktoberfest of event, neem dan snel contact met ons op..
Ook is de agenda geopend voor de feesttent en festivals voor 2018! Mis Die Tolle Leute dus niet!

OTTO LAGERFETT … DAS KANN DOCH NUR DIE LIEBE SEIN !

In Duitsland is Otto Lagerfett al jarenlang de ongekroonde Schlagerkoning, met vele successen. Geboren in Gumersbach, het jaartal houdt Otto strikt geheim maar zijn broer Karl is in ieder geval vele jaren ouder. Is het nu zijn broer die een pseudo achternaam heeft in de excentrieke wereld van de mode of Otto ?

Ach, wat maakt het uit……deze flamboyante en sympathieke Schlagerzanger heeft Nederland ontdekt, en Nederland is hem aan het ontdekken en omarmen met zijn heerlijke muziek.
Op dit moment is Otto bezig met een Album, waarvan deze single de voorloper is ‘Das kann doch nur die Liebe sein’. Hij zocht een studio in de grensstreek en dat is hem gelukt. Zoals hij zegt ‘Arnheim’ is het gewurden. De Deutsche Star vond zijn topteam…..Emile Hartkamp & Norus Padidar, zijn nu verantwoordelijk voor de liedjes en Albumproductie van Otto Lagerfett.
De single is ‘n heerlijke knaller voor ieder feest. kroeg of waar je ook bent…..een Schlager vol allure en hoog Oktoberfest gehalte.
Komt dat nou mooi uit,…..want juist in Nederland schieten deze feesten van Noord tot Zuid als paddestoelen uit de grond, tsja………en daar staat en hoort onze Otto. De Nederlandse taal verstaat hij en spreekt reeds enige zinnen, zoals we die kenden van Prins Bernard en Claus.
Otto Lagerfett een keer gezien of gehoord………een ding is zeker, je vergeet hem Nooit meer. Das kann doch nur die Liebe sein.