Partners

FLS Company is al vanaf dag één hoofdsponsor van 52wekenfeest. Vanaf dag één is er een leuke samenwerking onstaan en groeit deze samenwerking met de dag. Zo is er de vernieuwde website van 52wekenfeest.nl onstaan. Een portal waar iedere horeca en alle bezoekers iets aan hebben. Een uitgaansagenda, vacatures en mensen kunnen CV's plaatsen.

FLS Company is de bedenker van onder andere Flügel, Boswandeling, Fireman, Rocketshot, Dutch Drop en sinds kort Cavôda (Premium Vodka).

 

Klaverbaan 142, Postbus 786 2900 AT, Capelle a/d IJssel
+31(0)10 590 1120

Wilt u contact met FLS Company

 

  • STOER BRACELET armband gemaakt uit paracord, ook wel 550 parachute koord genoemd. Dit materiaal werd o.a. gebruikt in de Amerikaanse parachutes tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze touwen worden vaak gebruikt door bergbeklimmers, watersporters en hikers. STOER paracord bestaat uit 7 aparte strengen touw.

    Deze STOER armbanden voor dames en heren zijn niet alleen hip en STOER om te dragen maar kunnen je redden op onverwachte momenten. Door het parachute koord te ontrafelen heeft u zo een aantal meter oersterk touw tot uw beschikking.

  •  KINDEREN, MANNEN, VROUWEN

 

Over STOER

We komen al jaren op Bali en weten dat op Bali de beste zilversmeden werken. In Nederland zijn de prijzen van zilveren armbanden hoog. Wij bieden ambachtelijk en op maat gemaakte armbanden van 925 zilver voor een zeer redelijke prijs.

Onze paracord armbanden worden persoonlijk voor u maatschappelijk verantwoord handgemaakt geproduceerd door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze zijn werkzaam in een dagbesteding. Er word behandeling en begeleiding aangeboden aan (jong)volwassenen met bijkomende problematiek. Voor een zo zelfstandig mogelijk leven.

STOER BRACELETS laat armbanden op bestelling maken, wij houden dus geen grote voorraden, zodat we de kosten voor de stoere armbanden van zilver laag kunnen houden. Iedere STOER BRACELETS zilveren armband is speciaal en wordt met de hand voor u gemaakt. Naast het leveren van standaard armband maten kunnen wij armbanden op maat laten maken voor diegene die tussen de standaard maten valt, zoals een zeer smalle of een zeer brede polsmaat. Hiermee onderscheiden wij ons van andere merken, die met standaard maten werken. Wist u dat het maken van een zilveren armband 2 a 4 dagen in beslag neemt?

Op deze manier heeft u een eigen unieke STOER armband in handen waar persoonlijk voor u aan gewerkt is en dit geeft de armband voor u een persoonlijk tintje.

Heeft u vragen dan staan wij u graag persoonlijk te woord op 06-50588005 of info@stoerbracelets.com

Neem eens een kijkje op de website van Stoer Bracelets