Partners

FLS Company is al vanaf dag één hoofdsponsor van 52wekenfeest. Vanaf dag één is er een leuke samenwerking onstaan en groeit deze samenwerking met de dag. Zo is er de vernieuwde website van 52wekenfeest.nl onstaan. Een portal waar iedere horeca en alle bezoekers iets aan hebben. Een uitgaansagenda, vacatures en mensen kunnen CV's plaatsen.

FLS Company is de bedenker van onder andere Flügel, Boswandeling, Fireman, Rocketshot, Dutch Drop en sinds kort Cavôda (Premium Vodka).

 

Klaverbaan 142, Postbus 786 2900 AT, Capelle a/d IJssel
+31(0)10 590 1120

Wilt u contact met FLS Company

1996

In 1996 werd de party shooter Flügel op de markt gebracht en werd hiermee de firma Flügel Nederland N.V. geboren. Het product Flügel wist zich binnen korte tijd te positioneren als dé party shooter bij uitstek. Dit mede door het herkenbare, unieke ritueel en de opvallende uitstraling. Nu, 20 jaar later, heeft Flügel zich bewezen als meest populaire partydrink van Nederland en ver daarbuiten.

1998

Na de succesvolle lancering van Flügel, werd door Flügel Nederland NV in 1998 de roomlikeur Boswandeling geïntroduceerd. Er werd op een bestaande mixtrend ingespeeld door deze mix als één product in de markt te zetten. Boswandeling ontwikkelde zich snel tot een populaire roomlikeur die tevens culinaire mogelijkheden met zich meebrengt. Boswandeling is al jaren te vinden in de top 10 van beste roomlikeuren van Nederland en heeft daarbij een extreem loyale doelgroep ontwikkeld.

2008

In 2008 voegde Flügel Nederland NV een nieuw merk toe aan haar portfolio; Fireman. Fireman werd een drank met een stoer, eigenzinnig karakter welke een groot succes in de horeca en bij thuisgebruikers bleek. Naast de gebruikers van het merk Fireman in Nederland, is Fireman een shot die ook internationaal veel gedronken wordt.

2013

In 2013 werd het merk Rocketshot gelanceerd. Gebaseerd op een herkenbare zoete smaak, werd deze laagdrempelige shot snel opgenomen in de partyscene. Door de inzet van onze gedreven buitendienst is Rocketshot zeer snel in de markt gezet.

2015

Als oer-Hollands bedrijf had Flügel Nederland N.V. al lange tijd de wens om een typisch Hollands product toe te voegen aan ons portfolio. In 2015 werd dan ook het product Dutch Drop gelanceerd. Drop is in Nederland al jaren de nummer één lekkernij. Op basis hiervan is de droplikeur Dutch Drop ontwikkeld, een echt oer-Hollands product. Door het uitgebreide portfolio van Flügel Nederland N.V., welke inmiddels al 5 merken bevat, is de firma getransformeerd naar FLS Company. Een organisatie welke zich volledig richt op het in de markt zetten van (internationale) producten, brand building, marketing en verkoop.

2016

Al snel na de naamsverandering kreeg FLS Company het van oorsprong Amerikaanse Cavôda Vodka in het vizier. Een prachtig product met enorm veel mogelijkheden en een unieke feature welke standaard in het innovatieve design van de fles verwerkt zit; een LED lampje welke tot wel 200 uur meegaat. Het huidige portfolio bestaat uit merken, welke zelf bedacht, ontwikkeld en in de markt gezet zijn. Cavôda Vodka is hiermee het eerste reeds bestaande product waarvoor FLS Company de distributie en verkoop in Nederland zal verzorgen.